Voorgerechten

Herfst- en Winterkaart (van 21 september tot en met 20 maart)   
   
Salade met geitenkaas, spek en Tierenteynmosterd  
Gegrilde  Sint-Jacobsnootjes met crumble en tomatenjus  
Salade van gerookte eend met verse frambozen   
Spiesje van gamba met gedroogde ham en oesterzwammen   
Buideltje van Conference peer met noten en boschampignons (vegetarisch)  
   
Lente- en Zomerkaart (van 21 maart tot en met 20 september)   
   
Salade met groene asperges, Gandaham, Conference peeren Mozarella  
Sint-Jacobsnootjes met groentjes en blankke boterdsaus  
Frisse mango salade met sinaasappel, gerookte kip en geroosterde pijnboompitten  
Gamba-brochette met fijne kruiden, pasta en limoen  
Buideltje van asperges, Parmezaan, fijn versneden roodlof en 'Tierenteyn-dressing' (vegetarisch)  
Back to top