Voorgerechten

Herfst- en Winterkaart (van 21 september tot en met 20 maart)   
   
Salade met geitenkaas, spek en Tierenteynmosterd  
Gegrilde  Sint-Jacobsnootjes met crumble en tomatenjus  
Salade van gerookte eend met verse frambozen   
Spiesje van gamba met gedroogde ham en oesterzwammen   
Buideltje van Conference peer met noten en boschampignons (vegetarisch)  
   
Lente- en Zomerkaart (van 21 maart tot en met 20 september)   
   
Salade met groene asperges, Gandaham, Conference peeren Mozarella  
Sint-Jacobsnootjes met groentjes en blankke boterdsaus  
Frisse mango salade met sinaasappel, gerookte kip en geroosterde pijnboompitten  
Gamba-brochette met fijne kruiden, pasta en limoen  
Buideltje van asperges, Parmezaan, fijn versneden roodlof en 'Tierenteyn-dressing' (vegetarisch)  

Soepen

Herfst- en Winterkaart (van 21 september tot en met 20 maart)  
   
Witloofsoep met krokante spekreepjes  
Crème van boschampignons met beukzwammetjes  
Pompoencrème (vegetarisch)  
   
Lente- en Zomerkaart (van 21 maart tot en met 20 september)  
   
Verse bloemkoolcrème met gedroogde Serranoham  
Witte aspergevelouté (vegetarisch)  
Consommé van fijn versneden groentjes (vegetarisch)  

Visgerechten

Herfst- en Winterkaart (van 21 september tot en met 20 maart)  
   
Kabeljauw op de vel gegaard met gestoomde spinazie  
Koolvishaasje op de wijze van Bréval  
Gebakken zalm met pesto van fijne kruiden en Parmezaan  
Zeeduivel met kreeftenjus en grijze garnalen  
   
Lente- en Zomerkaart (van 21 maart tot en met 20 september)  
   
Roodbaars op de vel gegaard mer Blanke botersaus  
Gegrilde grietfilet met fijne mosterd-honingdressing  
Gebakken tonijn met Zuiderse groentjes  
Gepocheerde tongrolletjes met zalm gevuld en jonge prei  

Vleesgerechten

Herfst- en Winterkaart (van 21 september tot en met 20 maart)  
   
Filet van parelhoen met gebraiseerd witloof  
Gegrilde varkenslende, gelakt met honing en citroentijm  
Duo van Kalfsfilet en kalfszwezeriken met knolseldermousse  
Klassiek gegrilde rundsentrecote met assortiment van boschampignons  
   
Lente- en Zomerkaart (van 21 maart tot en met 20 september)  
   
Filet van eendenborst met vijgen en Portsaus  
Brochette van varkenshaas met 'Ardeense saus'  
Lamskroon met Boschampignons en Provençaals garnituur  
Klassiek gegaarde ossehaas met fijn groentegarnituur en 'Choronsaus'  

Vegetarische gerechten

Herfst- en Winterkaart (van 21 september tot en met 20 maart)  
   
Pasta met champignonmix, fijne kruiden en sojaroom  
Krokant bladerdeeggebakje met fetakaas en verse groentjes  

 

 
Lente- en Zomerkaart (van 21 maart tot en met 20 september)  
   
Pasta met fijne versneden asperges, Balsamico, Parmezaan en fijne kruiden  
Krokant gebakje van filodeeg met honing, notenmixmet schapenkaas en verse fijne kruiden  

Aperitieven

Aperitief van het huis (op basis van passievruchten)  
Rode porto  
Witte porto  
Sherry  
Pineau de Charentes  
Witte Martini  
Rode Martini  
Pisang Orange  
Safari Orange  
Blue Curaçoa Orange  
Passoa Orange  
Campari Orange   
Campari Puur  
Gin Tonic  
Gin Gini   
Kirr   
Ricard  
Whisky Cola  
Bacardi Cola  
Glas Cava  
   
Sangria van 't vat  wit/rood  

Geestrijke dranken

Fruitjenever  
Grand Manier  
Calvados  
Cognac  
Whisky J&B  
Glenfiddich (15 years old)  
Amaretto  
Wodka  
Gordon's Gin  
Hendrick's Gin  
Cointreau   
Baileys  
Back to top