Herfst- en Winterkaart (van 21 september tot en met 20 maart) |
|
|
|
Salade met geitenkaas, spek en Tierenteynmosterd |
|
Gegrilde Sint-Jacobsnootjes met crumble en tomatenjus |
|
Salade van gerookte eend met verse frambozen |
|
Spiesje van gamba met gedroogde ham en oesterzwammen |
|
Buideltje van Conference peer met noten en boschampignons (vegetarisch) |
|
|
|
Lente- en Zomerkaart (van 21 maart tot en met 20 september) |
|
|
|
Salade met groene asperges, Gandaham, Conference peeren Mozarella |
|
Sint-Jacobsnootjes met groentjes en blankke boterdsaus |
|
Frisse mango salade met sinaasappel, gerookte kip en geroosterde pijnboompitten |
|
Gamba-brochette met fijne kruiden, pasta en limoen |
|
Buideltje van asperges, Parmezaan, fijn versneden roodlof en 'Tierenteyn-dressing' (vegetarisch) |
|