Maandmenu

Reserveer vandaag reeds voor de feestdagen.

Kerstmenu

(van vrijdag 20 december tot woensdag 25 december)

Hartig hapje

***

Romige pompoencrème met gerookte zalm

***

Sint-Jacobsnootjes onder krokante korst

***

Kabeljauwhaasje met lichte mosterdjus

of 

Parelhoenfilet met zalfje van groene kool en 'Luikse siroop'

***

Dessertbordje met chocolademousse, quenelle van vanille-room en kersenganache

Gastronomisch kerstmenu: 37,50€/persoon

Gastronomisch menu met aangepaste wijnen: 48,65€/persoon

 

 

Oudejaarsavondmenu

Salade met gegrilde tongfilets en fijne verse kruiden

***

Gebakken reuze gamba's geserveerd met een heldere garnalenconsommé 

***

Gepocheerde tarbotfilet geserveerd met een crème van topinamboer

***

Frisse limoensorbet

***

Rundsfilet met een zalfje van pompoen en kerstomaat

***

Dessertbordje met witte chocolade-roomijs, sorbet van roze pompelmoes en meringue van citroen

Gastronomisch oudejaarsavondmenu: 49,90€/persoon

Gastronomisch oudejaarsavondmenu met aangepaste wijnen: 62,25€/persoon

Gastronomisch oudejaarsavondmenu met aangepaste bieren: 58,50€/persoon

 

    

Herfstmenu

(21 september tot en met 20 december)

Rozijnentoast met gegrilde geitenkaas, acaciahoning en Balsamico-crème

***

Fijne 'Oosterse' pompoensoep met gember

***

Kabeljauwhaasjes met groentespaghetti 'Dûglérè'

of

Fijn versneden kalfsfilet met een sausje van 'Fine Champagne'

***

Dessertbordje met chocolademousse, hazelnootcrème en quenelle van mandarijn

Seizoenmenu: 36,90 €

Seizoenmenu met aangepaste bieren: 41,30 €

Seizoenmenu met aangepaste bieren: 45,20 €

 

 

Back to top