Maandmenu

Wintermenu

(21 december tot en met 20 maart)

Slaatje met gamba's in een jasje van Indische kruiden  

***

Witlofroomsoep met fijne Belgische Gandaham

***

Zeeduivelhaasje met graanmosterd-tapanade en frisse witte wijnsaus

of

Waaier van parelhoen met chutney van bosvruchten en fijne Port-saus

***

Krokant gebakken huisbereid appeltaartje met vanille-ijs

Seizoenmenu: 36,90 €

Seizoenmenu met aangepaste bieren: 41,30 €

Seizoenmenu met aangepaste wijnen: 45,20 €

 

 

Cupidomenu

 (14 februari tot en met 16 februari)

 Hartige hapjes

***

Velouté van kastanjes met gebakken Sint-Jacobsnootjes 

***

Skreifilet geserveerd op een bedje van groentespaghetti

***

 Zalmfilet geserveerd met knolseldercrème en Hollandaise

of

Chateaubriand geserveerd met shiitakes en een jus van Saint Amour  

***

 Dessertbordje 'Moulin Rouge' 

Brownie biscuit, chocolademousse, veenbes en kers

Cupdomenu: 37,50€ 

Cupidomenu met aangepaste bieren: 43,40 € 

Cupidomenu met aangepaste wijnen: 47,80 €

 

 

 

Lentemenu  

(21 maart tot en met 20 juni) 

 Lauwe salade met gebakken raadbaars en dragon 

*** 

Romige aspergesvelouté  

*** 

Brochette van gamba's met fijne kruiden

of

Lamskroontje gegaard in fijne korst 

*** 

 Parfait van bloedsinaasappel met witte chocolade 

Lentemenu: 36,90€ 

Lentemenu met aangepaste bieren: 41,30 € 

Lentemenu met aangepaste wijnen: 45,20€ 

 

 

 

Paasmenu

 (3 april tot en met 19 april)

  Hartige hapjes

 ***

 Salade met gebakken Sint-Jacobsnootjes en kwartel-eitjes  

*** 

epocheerde asperges met gerookte zalm  

*** 

Koolvishaasje met jus Tierenteynmosterd en seizoengroenten 

of 

Vakenshaasje geserveerd in fijne korst met kersttomaatjes dragonsaus

  *** 

 Dessertbordje 'Pasen'  

Paasmenu: 35,50€ 

Paasmenu met aangepaste bieren: 41,40  

Paasmenu met aangepaste wijnen: 45,80 €

Back to top